HET VERHAAL VAN ENYGMA

Verleg de grenzen van het mysterie, betreed een theatrale setting, zoek elk hoekje en gaatje door, werk met je omgeving in om verborgen voorwerpen te vinden en puzzels en raadsels op te lossen in het scenario dat u hebt gekozen. Gewapend maar met uw gevoel voor observatie en logica, omringd door uw team uit trouwe maten, zalt u de wereldberoemde detective Sherlock Holmes helpen om de kwaadaardige plannen van de beruchte professor Moriarty te stoppen. Volg Phileas Fogg in zijn wilde avontuur over de hele wereld volgen of kies voor een duik in de Amazone jungle om een ​​verloren oude tempel te ontdekken en probeer een voorouderlijke Maya vloek te doorbreken. Pas op, het is een race tegen de klok! U hebt maar 60 minuten om uw missie te volbrengen en te ontsnappen...

Enygma, gelegen aan de voet van de Kunstberg - in het hart van Brussel - is een vermakelijke en unieke ervaring die zich op het kruispunt van interactief theater, schatten jagen en rollenspel bevindt.

Gestart door twee jonge Brusselse ondernemers die iets wat nog nooit eerder gezien was, en een exclusieve ervaring wilden creëren. Enygma is het resultaat van een samenwerking tussen lokale kunstenaars, ambachtslieden en scenografen die de thema’s van de drie verschillende avonturen hebben ontworpen. Het ging ook over verschillende partnerschappen met VUB-ingenieurs die ons gebouw hebben uitgerust met technologische apparatuur die op maat waren gemaak om de meest ontzagwekkende ervaring voor onze spelers te aanbieden.

Als u voelt dat u klaar bent, pak uw vrienden, uw vergrootglas of je lasso en kom even een ​​opwindend milieu betreden!

Om de beste ervaring te garanderen, krijgt elk team zijn eigen speciale game master toegewezen.

Kom je ons team versterken?

SOLLICITEREN