GESCHENK

Vergeet klassieke cadeau ideeën zoals sokken of andere kleren, geef aan uw vrienden en aan uw geliefden het spannendste uur van hun leven! Maak samen herinneringen waar jullie nog lang over zullen praten en denken!What het weer ook mag zijn
Zonder wachtrij
Geen sokken die eeuwig lang in een kast kwijt zijn.
Ontzettend veel plezier - #1 op Trip Advisor sinds 2016
Een professionele en toegewijd team
Ideaal gelegen in het levend hart van Brussel en dicht bij het Centraal Station

Date

Wat is een betere manier om de persoon met wie u een afspraak hebt gemaakt te leren kennen dan om 60 minuten samen ingesloten te worden? Maak jullie klaar om intense emoties te ervaren terwijl jullie proberen te ontsnappen. Onze hooggekwalificeerde psychologe gelooft dat zo'n ervaring uitstekend is voor elke relatie.

Viering / verjaardag

Weet u niet wat u zou kunnen doen? Waarom dit jaar geen ongewone ervaring proberen. Maak plezier, communiceer en ontsnap samen; u zult een onvergetelijk moment beleven.

Vier een diploma

Bent u klaar met uw studies? Gefeliciteerd! Vier uw succes met een sterke ervaring, kies vandaag uw avontuur!

Kerstcadeau

Als kerst - het seizoen der feesten en cadeaus - weer terug komt, komt ook deze eeuwige vraag weer terug: “Wat zouden ze wel leuk vinden?”. Biedt hun plezier met Enygma. U zult hun gezichten zien oplichten van vreugde, wees daar maar zeker van!

Vertrek Feest

Vertrekt een collega om nieuwe horizonten te verkennen? Kom naar Enygma om nog een laatste team ervaring te beleven. Jullie zullen champagne drinken, plezier hebben en samen op een groepsfoto poseren voor een warm afscheid.

Vrijgezellenfeest

Chique kleding en cocktails, alles is klaar, maar hoe begint u de festiviteiten? Begin goed met een uurtje vol adrenaline bij Enygma.

Verloving

Bent u op zoek naar ideeën om de verloving van het gelukkige koppel te vieren? Vergeet het traditionele zilverwerk en kies voor het beste plek om zich in Brussel te vermaken. Organiseer een onvergetelijke ervaring voor hun eerste stappen op het pad naar hun nieuwe leven.

Huiswarming

Het is niet omdat je een nieuw huis hebt dat je er nooit meer naar buiten wilt gaan. Bied aan jouw geliefden het perfecte cadeau om aan de verbouwingen van hun nieuwe huis te ontsnappen.

Eenvoudig te gebruiken in 4 stepen

1 Koop een Cadeau Bon van Enygma online of ter plaatse
2 Een mooie cadeau voor uw familie, vrienden of collegas
3 Ze kunnen daarna gewoon boeken zonder kosten
4 Geniet van het plezier van geven!

Maak iemand blij met een Enygma ervaring