Teambuilding

Waarom is Enygma de beste ervaring voor een beter teamwerk?

-

Plezierig en betekenisvol: Enygma haalt u uit uw dagelijkse omgeving en dompelt u onder in een wereld vol van samenwerkings puzzels en -games.

Makkelijk bereikbaar: Gelegen in het hart van Brussel, vlakbij het Centraal Station, dicht bij vele vervoersmogelijkheden en de Albertine Parking. Speelbaar bij elk weer.

Doelgericht: Al ons escape rooms zijn doelgericht en vereisen samenwerkend teamwork om voltooid te worden. Inzichten die van de activiteit worden geleerd kunnen elders (b.v. op het werkvloer) worden toegepast.

Tijd effectief: Welke andere teambuildings activiteit biedt zoveel in slechts 60 minuten? Moderne teams hebben weinig tijd en moeten het beste halen uit elke minuut dat ze hebben.

Op maat en flexibel: Wij zullen uw teambuilding activiteiten afstemmen op uw behoeften en vereisen. Dranken, maaltijden, workshops of je eigen psychiater om je team te evalueren: we kunnen makkelijk iets speciaals voor u plannen. Zie alle onderstaande opties.

 

Enygma heeft alle componenten van een echte teambuilding ervaring samengesteld.

Onze opties

De Enygma ervaring met gratis koffie en een speciale game host voor uw persoonlijke debrief en teamfoto.

2 uren
vanaf €24,- pp

EAT & PLAY

Voeg een extra bonding-tijd toe tijdens een maaltijd. We zouden graag een reservering voor u organiseren met de uitstekendste restaurants in de buurt, of onze receptie ruimte voor u privatiseren met een catering en drankjes.

3 tot 4 uren
vanaf €54,- pp

PUZZLES & AXES

Na een hersen ervaring, gaat u naar een stress-vrijgevende en enorm vermakelijke sessie van Axe Throwing.
3 tot 4 uren
vanaf €42,- pp

Team building coach

Ontvang een gedetailleerde analyse van onze gespecialiseerde teambuilding coach en psycholoog om de innerlijke werking van uw team te verkennen en verbeteren.
2 uren
vanaf €36,- pp

FAQ

Ze vertrouwen ons

Contact Us

Laten we over jullie team building spreken.
Vul deze formulier in en we zullen u binnenkort terug bellen.

Captcha