Teambuilding

Waarom is Enygma de beste ervaring voor een beter teamwerk?

-

Plezierig en betekenisvol: Enygma haalt u uit uw dagelijkse omgeving en dompelt u onder in een wereld vol van samenwerkings puzzels en -games.

Makkelijk bereikbaar: Gelegen in het hart van Brussel, vlakbij het Centraal Station, dicht bij vele vervoersmogelijkheden en de Albertine Parking. Speelbaar bij elk weer.

Doelgericht: Al onze escape rooms zijn doelgericht en vereisen samenwerkend teamwork om voltooien te worden. Inzichten die zijn geleerd van de activiteit kunnen elders (b.v. op het werkvloer) worden toegepast.

Tijd effectief: Welke andere teambuildings activiteit biedt zoveel in slechts 60 minuten? Moderne teams worden gerekt voor de tijd en moeten het beste halen uit de weinige tijd die ze hebben.

Op maat en flexibel: Wij zullen uw teambuilding activiteiten afstemmen op uw behoeften en vereisten. Dranken, maaltijden, workshops of je eigen psychiater om je team te evalueren, we kunnen makkelijk iets speciaals voor u plannen. Zie alle onderstaande opties.

 

Enygma heeft alle componenten van een echte teambuilding ervaring samengesteld.

Package options

De Enygma ervaring met gratis koffie en een speciale game host voor uw persoonlijke debrief en teamfoto.

1,5 uur
€20,- pp

EAT & PLAY

Voeg een extra bonding-tijd toe tijdens een maaltijd. We zouden graag een reservering voor u organiseren met de uitstekendste restaurants in de buurt, of onze receptie ruimte voor u privatiseren met een catering en drankjes.

3 tot 4 uren
vanaf €52,- pp

PUZZLES & AXES

Na een hersen ervaring, gaat u naar een stress-vrijgevende en enorm vermakelijke sessie van Axe Throwing.
3 tot 4 uren
€37,- pp

CHOCOLATE WORKSHOP

Voeg wat gezelligheid toe aan je Escape Room en leer de touwen kennen van de legendarische Laurent Gerbaud hemzelf, bekend als de beste chocolatier in België.
3 tot 4 uren
vanaf €58,- pp

Team building coach

Ontvang een gedetailleerde analyse van onze gespecialiseerde teambuilding coach en psycholoog om de innerlijke werking van uw team te verkennen en verbeteren.
2 uren
vanaf €36,- pp

Tailored training workshop

Een gecertificeerde teambuilding coach en psycholoog zullen uw team de tools bieden om beter samen te werken. Vervolgens brengt u ze in praktijk in een van onze Escape Rooms. Tijdens deze tijd observeert uw coach om daarna gedetailleerde feedback en conclusies te aanbieden.
vanaf 4 uren
vanaf €59,- pp

FAQ

Betalingg

We begrijpen dat bedrijven specifieke voorwaarden en procedures hebben met betalingen. Als u een bedrijfsevenement plant, stuur ons dan een e-mail op info@enygma.be met de volgende informaties:

  • Gewenste datum en tijden voor het evenement (bekijk onze boeking sectie voor beschikbaarheid)
  • Aantal spelers
  • Factuurgegevens: bedrijfsnaam, btw-nummer, adres, e-mailadres, telefoonnummer

KUNNEN WE ETEN OF DRINKEN BESTELLEN?

Jazeker! We werken regelmatig met verschillende cateraars om diverse maaltijdopties te kunnen bieden, of het om een ​​fles champagne, hapjes of volledige maaltijden gaat. Stuur ons een e-mail op info@enygma.be voor meer informatie.

WIJ ZIJN EEN GROEP VAN 20, 30 OF 50 PERSONEN, KUNNEN WE TOCH BOEKEN?

We hebben momenteel de mogelijkheid om tegelijk 20 spelers te hosten (en vanaf juni 2019 tot 50 spelers). Onze goed opgeleide medewerkers zijn meer dan capabel om uw groep in opeenvolgende sessies te hosten.
Bovendien zijn sommige van onze pakketten geschikt voor maximaal 40 deelnemers (80 vanaf juni 2019).
 

They trust us

Contact Us

Let us discuss all your team building needs.
Fill in this easy form and we will get back to you as soon as possible..

Captcha