DE PERFECTE ONLINE TEAMBUILDING

AFGELEGEN ESCAPE ROOM

Speel met je team via Zoom

Speel ons afgelegen escape room, waar ook ter wereld, met collega's en vrienden om te lachen, te communiceren en zich te binden.

Waarom een online escape room

Het is FUN

Neem controle van jullie Avatar (onze acteur) en ontdek Enygma's bekende escape rooms alsof u er bent!

Het is gemakkelijk

Speel direct vanuit huis op Zoom!

Het is veilig

Het is de ideale vervanging voor uw gebruikelijke teambuilding!
Wil je een openlucht enquête doen? Ontdek ons stedelijk avontuur Brussels By Puzzles en verken de stad op zoek naar sporen van een moordenaar die in staat is tot tijdreizen.

Uw missies

THE MAYAN TEMPLE

1h
Vanaf 24€/Persoon (min. 3)

SHERLOCKED

1h
Vanaf 24€/Persoon (min. 3)

Mr. FOGG'S RESIDENCE

1h
Vanaf 24€/Persoon (min. 3)

HOE WERKT HET

Online teambuilding met zoom

Elke deelnemer maakt vanaf zijn of haar laptop een individuele verbinding met een Zoom-conferentie om deel te nemen aan de groepsbeleving op afstand.

U hebt de leiding

Gedurende het hele spel leidt u een avatar, een acteur die uw ogen en handen in de kamer zal zijn. Jouw beslissingen zullen de gang van zaken bepalen.

Beheer uw inventaris

U krijgt toegang tot een inventarisatiesysteem waarmee elke deelnemer verschillende gevonden objecten en voorwerpen kan observeren om de voorgestelde puzzels op te lossen.

U hebt 60 Minutes

Net als bij een conventioneel ontsnappingsspel heb je tot 60 minuten tijd om je missie te voltooien en te ontsnappen.

BELANGRIJKE INFORMATIE

1U ontvangt een Zoom-link in de bevestigingsmail van uw reservering. Gelieve de kamer 15 minuten voor het begin van het spel te vervoegen om uw briefing te ontvangen.
2Zorg ervoor dat u de Zoom-applicatie gebruikt (en niet de webversie om vertraging te voorkomen) en dat u een goede internetverbinding heeft.
3De prijs is per speler, niet per apparaat, dus als er u meerdere spelers op hetzelfde apparaat heeft, moet er voor elke speler worden betaald worden. Er is een minimum van 3 spelers per spel prijs vanaf 24€ per speler.

Contact

Schrijf naar info@enygma.be of bel 0498/57.68.25 voor meer informatie.